Samsung Galaxy S15 Plus 2022: data lansării, specificații, preț!

Samsung Galaxy S15 Plus 2022: suport 5G, 12 GB RAM, cameră triplă, baterie de 8000 mAh și multe altele! Samsung Galaxy este cel mai popular brand de smartphone-uri la acest moment. De fiecare dată, compania produce smartphone-uri cu caracteristici excelente. Deci, majoritatea utilizatorilor de smartphone-uri iubesc marca Samsung.
Ești în căutarea unui nou smartphone? Atunci ești în locul potrivit. Astăzi vom discuta despre un nou smartphone marca Samsung. Recent am auzit că această companie va lansa un nou smartphone care provine din seria „S” numit Samsung Galaxy S15 Plus.
Știți că smartphone-ul din seria „S” îi place pe toată lumea? De ce? Pentru că de fiecare dată telefonul mobil din seria „S” include toate caracteristicile grozave și cel mai recent design.
Mai devreme, au fost lansate modele similare Samsung Galaxy S12+ și Samsung Galaxy S14, Samsung Galaxy S22 etc.
Dacă doriți să obțineți aceste știri despre viitorul smartphone, cum ar fi data lansării Galaxy S15 Plus, specificațiile complete, prețul, recenziile, designul, conceptul etc. Puteți continua să citiți acest articol. 
Data lansării Samsung Galaxy S15 Plus
În acest moment, nu există nicio notificare oficială disponibilă cu privire la data de lansare a viitorului flagman Samsung Galaxy S15+. Amintiți-vă că este un smartphone viitor, totuși, acum nu este anunțat pe piață. Deci, trebuie să așteptați această dată exclusivă de lansare a smartphone-ului. De remarcat, aici vom actualiza conținutul când Samsung îl va lansa oficial. 
Specificații complete Samsung Galaxy S15 Plus 2022
Specificațiile Samsung Galaxy S15 prezintă un ecran tactil super AMOLED de 6,7 inchi cu o rezoluție de 1080*2340 pixeli. Și va fi protejat prin Corning Gorilla Glass 7 Protection. Arată foarte bine pentru a viziona videoclipuri de înaltă calitate fără nicio problemă, iar performanța afișajului este atât de bună.
Să vorbim despre capacitatea bateriei. Acest flagship Samsung vine cu o baterie Li-Polymer 8000mAh nedetașabilă, cu caracteristici ale tehnologiei de încărcare rapidă. Aceasta este o veste foarte bună pentru navigarea permanentă pe internet sau pentru jocuri. 
Ești interesat cu ce cameră este dotat?
Samsung Galaxy S15 Plus 2022 vine cu o cameră triplă minunată (63MP+45MP+24MP) cu un snapper de înregistrare video 5K cu blitz cu LED dual. Te gândești la camera selfie? Nu vă faceți griji, aici vă oferim detalii despre camera selfie a telefonului. Vine cu un singur selfie shooter de 48 MP. Aceasta este o veste foarte mare pentru iubitorii de aparate foto pentru smartphone-uri Samsung.
Viitorul Samsung Galaxy S15 Plus 2022 rulează cel mai recent sistem de operare Android v10.0 (Q).
Galaxy S15+ 5G oferă 12 GB RAM și 256 GB stocare internă cu cel mai recent chipset Qualcomm Snapdragon 855. Samsung înțelege necesitatea stocării. Astfel, puteți face upgrade de stocare a telefonului dvs. prin suport microSD de până la 1TB. 
Securitatea smartphone-ului este cel mai important lucru. Sfaturile de securitate pentru smartphone-uri sunt importante pentru noi. Deci, pe acest telefon, Samsung a atașat un display în scanerul de amprente. Deci, fără tine, nimeni nu îți poate debloca telefonul. În plus, există mulți senzori de ultimă generație, cum ar fi Face ID, Accelerometru, Gyro și Barometru Acces. Deci, puteți utiliza acest smartphone fără nicio ezitare.
Preț Samsung Galaxy S15 Plus
În prezent, nu există informații oficiale disponibile despre prețul Samsung Galaxy S15 Plus. Prețul Samsung Galaxy S15+ va începe de la 1180 USD, potrivit experților în telefonie mobilă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *