Samsung Galaxy A73 este unul dintre cele mai bune dispozitive ale mărcii. Are o cameră de 108 megapixeli, un chipset puternic și o autonomie excelentă a bateriei.

Pe 17 martie, Samsung a anunțat nu doar viitoarele hituri Galaxy A33 și Galaxy A53, ci și un model mai scump – Galaxy A73. Să vorbim despre cât de bun este.
Smartphone-ul este prezentat în trei culori: negru, alb și mentă. În spate este o cameră quad de 108 + 12 + 5 + 5 megapixeli, iar obiectivul principal are stabilizare optică. Se pare că A73 este principalul „telefon cu cameră” din istoria seriei A. În față este un ecran AMOLED de 6,7 inci cu o rată de reîmprospătare crescută de 120 Hz și o gaură pentru o cameră frontală de 32 de megapixeli.
Responsabil pentru performanță este un chipset cu opt nuclee, cu nuclee la 2,4 și 1,8 GHz. Cel mai probabil, acesta este Snapdragon 778G, dar există posibilitatea ca acesta să fie un procesor  Exynos. Există trei modificări ale dispozitivului: 6/128, 8/128 și 8/256 GB de memorie. Mai mult, capacitatea de stocare poate fi extinsă folosind MicroSD, dar pentru asta va trebui să sacrifici una dintre cartelele SIM.
Dispozitivul rulează  OneUI 4.1, Android 12. Are o baterie de 5000 mAh, există suport pentru încărcare rapidă de 25 de W. Dispozitivul are NFC, difuzoare stereo și protecție la umezeală IP67.
A73 va intra în vânzare la sfârșitul lunii aprilie, dar nici lista țărilor în care va fi disponibil și nici prețurile oficiale nu sunt cunoscute încă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *