Samsung Galaxy A53 este viitorul bestseller de la Coreeni. De ce este atât de cool?

Bun upgrade de la hit-ul de anul trecut.
Pe 17 martie, Samsung a introdus simultan mai multe produse noi din populara serie A. Principalul a fost viitorul bestseller Galaxy A53 – mai jos vă vom spune dacă este bun și cum diferă de predecesorul său.
Smartphone-ul repetă aproape complet designul lui Galaxy A52 și este disponibil în patru culori: negru, alb, albastru și portocaliu. În față este un ecran AMOLED de 6,5 inci cu rezoluție Full HD, o rată de reîmprospătare crescută de 120 Hz și o gaură pentru o cameră frontală de 32 de megapixeli. În spate este o cameră quad de 64 + 12 + 5 + 5 megapixeli, obiectivul principal are stabilizare optică. În mod surprinzător, scanerul de amprentă se află în butonul de pornire și nu sub afișaj.
Dispozitivul rulează pe OneUI 4.1, Android 12, iar producătorul promite până la 4 actualizări ale sistemului de operare și 5 ani de actualizări de securitate. Noul chipset Exynos 1280 este responsabil de performanța dispozitivului – este interesant de aflat dacă poate concura cu procesoarele flagman de la Qualcomm și MediaTek. Dispozitivul are trei modificări de memorie: 6/128, 8/128 și 8/256 GB. Autonomy oferă o baterie de 5000 mAh, există suport pentru încărcare rapidă de 25 de wați. În plus, gadgetul are impermeabilizare IP67, difuzoare stereo, NFC și suport pentru carduri microSD.
Prin ce diferă A53 de A52? Rata de reîmprospătare (120Hz față de 90Hz), un cip mai puternic cu suport 5G, mai mult RAM în pachetul de bază și o baterie mai mare. Singurul minus în comparație cu predecesorul său este lipsa mufei pentru căști de 3,5 mm.
Vânzările lui Galaxy A53 vor începe în mai multe regiuni de la 1 aprilie la un preț de 449 de euro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *