iPhone-uri ieftine de cumpărat în 2022

Ce iPhone să cumperi în 2022 dacă ai bani puțini

iPhone SE 2020 este un smartphone, sincer, așa așa. Design vechi, ecran mic, autonomie scurtă a bateriei, preț încă mare – dacă te gândești la asta, nu este aproape nimic de iubit la el. Cu excepția compactității, care pentru mulți este încă un factor determinant. Are chiar și un procesor care este departe de cel mai avansat. În general, cumpărarea unui iPhone SE 2 anul acesta nu are niciun sens. Vei fi doar dezamăgit. Ce să iei în schimb? Există o opțiune.
iPhone SE 2020 nu este o alegere pentru 2022. Dar dacă sunteți în căutarea unui smartphone ieftin și compact care să funcționeze pe iOS, de fapt, nu aveți altă opțiune decât iPhone SE 3. Da, acest dispozitiv nu a fost încă lansat, dar a mai rămas foarte puțin timp până la lansarea sa, așa că puteți aștepta, având în vedere cum va fi.

Specificații iPhone SE 3

În exterior, iPhone SE 2022 va rămâne același cu predecesorul său. El va primi și un corp de la iPhone 8 cu toate consecințele: un display de 4,7 inci, un spate din sticlă, un Touch ID fizic sub ecran și un singur modul principal de cameră. Nu e rau. La urma urmei, există încă oameni care nu acceptă iPhone-ul cu ecran complet.
Dar din punct de vedere tehnic, va fi o adevărată bombă:
  • În primul rând, Apple va actualiza hardware-ul iPhone SE 3 și îl va echipa cu procesorul A15 Bionic. Exact la fel se pune și la iPhone 13, așa că din punct de vedere al performanței va fi unul dintre cele mai avansate dispozitive de pe piață.

  • În al doilea rând, este posibil ca și RAM-ul să fie mărit. Adevărat, upgrade-ul nu va fi foarte semnificativ – doar 1 GB. Prin urmare, cantitatea totală de memorie RAM iPhone SE 3 va fi de 4 GB față de 3 GB pentru predecesorul său. 30% este de asemenea bun.

  • În al treilea rând, iPhone SE 3 va primi în mod evident funcții suplimentare care nu erau disponibile pentru modelele mai vechi de iPhone. Este de așteptat ca noul produs să fie echipat cu suport pentru fotografiere folosind tehnologia Deep Fusion, atunci când fotografia este îmbunătățită automat în post-producție.
  • În al patrulea rând, iPhone SE 3 va fi cel mai ieftin iPhone. La începutul vânzărilor, prețul acestuia va fi de 399 USD, ca și modelul anterior.  Pur și simplu nu există iPhone mai ieftin în aceeași categorie.

Când va fi lansat iPhone SE 3?

iPhone SE 3 va fi lansat în martie 2022. Mai ales pentru asta, Apple plănuiește să organizeze un mare eveniment, în care va prezenta un nou smartphone. Dacă totul decurge conform planului, și nu ca în 2020, atunci noutatea va intra în vânzare înainte de începutul lunii aprilie. Adică, de fapt, rămâne de așteptat foarte puțin și vei primi unul dintre cele mai puternice și, în plus, cele mai ieftine iPhone-uri.
Înțeleg că, în viziunea majorității iPhone SE din corp, iPhone 8 nu arată ca visul suprem. Cu toate acestea, designul său este deja puțin obosit. Dar, în primul rând, pentru aceiași bani astăzi poți să cumperi un iPhone XR sau să adaugi puțin și să iei iPhone 11. Și, în al doilea rând, acesta este încă cel mai compact smartphone Apple, orice s-ar spune.
Când alegeți iPhone SE, ar trebui să știți că acesta este un model secundar. Da, designul său este compromis, iar unele funcții sunt limitate în comparație cu dispozitivele de top. Dar la prețul minim, obțineți unul dintre cele mai noi iPhone-uri de până acum și, în același timp, cu cel mai puternic hardware de pe piață.
În ciuda mai multor restricții, puteți utiliza în continuare iPhone SE ca orice alt smartphone Apple. Filmează grozav, acceptă toate aplicațiile App Store, funcționează rapid, durează 5-6 ani pentru a se actualiza, se încarcă fără fir. Deci, într-un an sau doi îl puteți vinde, pierzând nu mai mult de 20% din prețul inițial.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *