iPhone 14: data lansării, preț, specificații

Cu adevărat nou.
iPhone 14 va fi un iPhone cu adevărat nou. Nu se lucrează la bug-uri, ca în cazul iPhone 13. Așteptăm o mulțime de lucruri noi, interesante, importante și utile. Oamenii din interior au numit deja multe care probabil vor fi adevărate. Pe baza zvonurilor, predicțiilor analiștilor și brevetelor emise de Apple în ultimul an, tragem concluzii și vorbim despre următorul iPhone de bază. De îndată ce există informații noi, vom actualiza imediat materialul.

Data lansării

Data lansării iPhone 14 este aproape 100% cunoscută. Se va întâmpla în septembrie. Data exactă este necunoscută, dar presupunem că va fi posibil să cumpărați un iPhone nou-nouț după 20 septembrie.

Preț

Putem vorbi și mai mult sau mai puțin sigur despre valoare. Dacă iPhone 14 se dovedește a fi mai scump decât iPhone 12 și 13, atunci este nesemnificativ (nu mai mult de 10-20 USD). Deci putem vorbi despre prețurile din România. Dacă, desigur, nu se întâmplă nimic cu ronul față de dolar în 2022. Da, versiunea de 64 GB probabil nu va mai apărea. Deci opțiunea de pornire va fi de 128 GB.

Caracteristici

Să vorbim despre parametri. Unele lucruri sunt sigure. Ei bine, nu fără presupuneri.

Procesor

Apple este fidel tradiției. Prin urmare, iPhone 14 va avea un chipset numit A16 Bionic. Este puțin probabil ca iPhone-ul să fie furnizat cu M1, M2 sau un derivat. A16 va fi evident mult mai puternic decât actualele A14 și A15 ale iPhone 13. Care este tehnologia procesului? Se pare că deja 3 nanometri.
Ecran
iPhone-ul de bază va avea același factor de formă ca și iPhone 12 și 13. Același superciclu de design nu este încă finalizat. Prin urmare, afișajul este de 6,1 inchi. Dar panoul OLED al iPhone-ului de bază va fi mai rece decât iPhone 12 și iPhone 13. Cum? Rata de reîmprospătare de 120 Hz. Și, bineînțeles, vorbim despre un panou LTPO cu o rată de reîmprospătare adaptivă.

Camera primară

Este posibil ca un simplu iPhone 14 să fie echipat cu o cameră triplă, similară cu iPhone 11 Pro, 12 Pro și 13 Pro. Așteptăm un zoom optic ultra-wide și chiar mai perfect (credem în 3 sau 4x) și autofocus avansat.
Ce e cu camera frontală ? Poate fi sub ecran !

ID-ul facial

Modulul Face ID poate fi, de asemenea, ascuns în spatele afișajului. Și atunci noul iPhone nu va avea breton. Deloc!

Baterie

iPhone-ul nu a fost niciodată un monstru al autonomiei. Este puțin probabil ca iPhone 14 să devină așa, dar putem conta pe 3500 mAh.

Încărcare rapidă, magnetică și inversă

Puterea de încărcare rapidă crește constant. Deci în iPhone 14 putem conta pe 35-40 de W. Wireless magnetic? Cel puțin 20 W. Dar reversibile? Aici vom vorbi despre 10-15 W.

Design

În exterior, partea frontală a iPhone 14 va fi aproape o copie a iPhone 12/13. Fară breton și cu camera ascunsă (daca ai noroc). Și în spate? Este probabil să vedem o cameră triplă.

Ei bine, principala diferență este carcasa din titan.

Touch ID

Scanerul de amprentă va reveni pe iPhone în 2022 cu o probabilitate de 99,9%. Va fi sub-ecran și foarte rapid.


iOS 16 (sperăm că se va schimba mai mult decât iOS 15 comparativ cu iOS 14).
Anterior, cei din interior au scris despre un ecran suplimentar pe spate, similar cu Xiaomi Mi 11 Ultra. Dar acest lucru este extrem de puțin probabil.
Lipsa conectorilor (de asemenea, probabilitatea ca aceasta este mică).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *