Ce smartphone să alegi în 2022. Raport calitate/preț bun

Cele mai bune produse emblematice ale anului: Apple iPhone 13 Pro/Pro Max, Samsung Galaxy S21 FE 5G, Google Pixel 6 Pro.
Dacă finanțele o permit, atunci unul dintre aceste smartphone-uri va fi cea mai bună alegere pentru următorii doi ani. Au cele mai bune camere, procesoare de top și o durată lungă de viață a bateriei, plus suport pentru încărcare rapidă și fără fir.
Raport calitate/preț bun: Xiaomi Mi 11T Pro, Xiaomi Redmi 10, Honor 50
Rangerii medii buni ai ratingului, care vă vor permite să rulați orice joc AAA cu fps înalți, sunt echipați cu camere și ecrane de înaltă calitate, care nu sunt inferioare în luminozitate și reproducere a culorilor opțiunilor mai scumpe.
Bateriile acestor modele nu au încărcare wireless, dar există una rapidă care va ajuta la încărcarea smart-ului într-o oră.

Cele mai bune telefoane inteligente ieftine: Samsung Galaxy A03Poco X3 ProInfinix Hot 11S
  • Samsung Galaxy A03 este cea mai bună alegere pentru un student, nu este păcat să le arăți colegilor un astfel de smartphone și nu va funcționa să se „lipească” în jocuri, capacitățile procesorului sunt suficiente doar pentru aplicații nu prea solicitante.
  • Infinix Hot 11S este mijlocul de aur al trinității dacă doriți nu numai să navigați pe internet și să rulați aplicații bancare și de lucru, dar și uneori să jucați ceva de genul PUBG pe setări medii.
  • Poco X3 Pro oferă mult mai mult decât v-ați aștepta pentru prețul său.  Filmează perfect și este confortabil de jucat, iar orice aplicație „grea” va merge cu succes.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *