Apple a introdus iPhone 13 într-o nouă culoare verde

iPhone 13 și 13 Pro într-o nouă culoare verde au fost prezentate de Apple la prezentarea online de primăvară din 8 martie 2022. Apple a numit această culoare Alpine Green, adică „verde alpin”. Și, într-adevăr, nu există un miros de verde pur aici. Dar, tuturor le place să simplifice și probabil că vor numi un iPhone în această culoare pur și simplu „verde”.
Personal, acest „verde alpin” îmi amintește de o culoare kaki protectoare.
iPhone 13 în Alpine Green, pe lângă colorare, nu a suferit nicio adăugare sau modificare și, prin urmare, nu are sens să vorbim despre caracteristicile sale tehnice. Sunt la fel ca și restul iPhone 13.
Am observat că atunci când aleg iPhone-uri, cumpărătorii își doresc adesea una sau alta culoare a carcasei. Dupa gustul tau. În același timp, majoritatea oamenilor cumpără huse care ascund aproape complet culoarea carcasei. Dar contează în acest caz, ce culoare are iPhone-ul? Pentru a afișa culoarea carcasei pentru smartphone, trebuie să achiziționați o husă transparentă pentru aceasta. Dar chiar și în acest caz, iPhone-ul într-o carcasă din plastic transparent arată de obicei mai palid decât fără husă, deoarece plasticul gros al husei absoarbe o parte din lumină.
În viitorul apropiat, iPhone-ul verde 13 Pro și iPhone 13 nu vor fi prezentate oficial în România.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *