3 cele mai bune iPhone-uri de cumpărat în 2022

iPhone 12 128 GB

Până acum, acesta este smartphone-ul care nu are nici defecte vizibile, nici cele mai tari avantaje. Mijlocul de aur pentru dispozitivele Apple – atât ca preț, cât și ca performanță. Există un afișaj luminos XDR OLED de 6,1 inchi, chipset-ul încă super-puternic Apple A14 Bionic, o cameră duo de 12+12MP, o cameră frontală decentă de 12MP și un design familiar cu marginea plată. Autonomia este așa-așa (bateria de 2815 mAh este încă destul de slabă), dar de obicei suficientă pentru orele de zi. Aceasta înseamnă că majoritatea utilizatorilor nu vor observa volumul mic al bateriei.
De ce versiunea de 128 GB? Am explicat în repetate rânduri că este mai bine să plătiți puțin mai mult și să luați o modificare care nu trebuie curățată de gunoi în fiecare săptămână. Prin urmare, renunțăm imediat la configurația de 64 de GB – cei câțiva dolari pe care îi economisiți la achiziție sunt foarte probabil să fie cheltuiți pe iCloud.

iPhone 13 128 GB

De ce să plătiți în plus pentru iPhone 13? În primul rând, pentru designul actualizat cu un decolteu redus – „bretonul” mic se simte mult mai bine. În al doilea rând, pentru autonomia sporită – datorită bateriei de 3240 mAh. În al treilea rând, pentru cel mai tare procesor de pe piață – Apple A15 Bionic. Nu numai că oferă performanțe superbe, dar are și un efect pozitiv asupra calității fotografiilor. Filmează considerabil mai bine decât generația anterioară, în ciuda faptului că senzorii de aici sunt exact aceiași.
Dar merită să plătești mai mult? De fapt este optional. Capacitățile iPhone 12 vor fi suficiente pentru majoritatea utilizatorilor, așa că, cu un buget limitat, este mai bine să luați un iPhone 12 din 2020. Dar dacă situația financiară vă permite să plătiți în exces, atunci de ce nu?

iPhone 13 PRO MAX

Mai mult de 1200$ pentru un smartphone – aceasta este norma?  „PRO” este cel mai confortabil dispozitiv de pe piață și va dura cu siguranță 3-4 ani. Nu numai că nu vei avea nevoie să schimbi dispozitivul într-un an, ci și dorința de a face acest lucru. Și totul pentru că iPhone 13 Pro Max este aproape perfect. Singurul dezavantaj al gadget-ului sunt dimensiunile sale uriașe. Marginile plate se adâncesc în palmă, astfel încât utilizarea pe termen lung poate provoca disconfort.
Și ce zici de plusuri? Un ecran mare OLED de 6,7 inci cu o gamă mare de luminozitate, reproducere excelentă a culorilor, raport de contrast ridicat și (în premieră pentru smartphone-urile mărcii) scanare sporită la 120 Hz este pur și simplu ideal pentru consumul de conținut. Vizionarea de filme pe un panou cu așa o calitate  înaltă devine o plăcere.
Trioul de camere de 12 + 12 + 12 megapixeli distruge pur și simplu toți concurenții – ca să fiu sincer, aproape că nu a existat niciunul în 2021. Dar creșterea calității fotografiilor față de generația anterioară este pur și simplu evidentă. Obiectivul principal este mai rapid, astfel încât imaginile pe timp de noapte sunt mai bune ca niciodată. Același lucru se poate spune despre „ultra-wide” – imaginile cu iluminare dificilă sunt excelente, deși detaliile uneori nu sunt suficiente. Dar cât de des folosiți modulul ultra-larg?
Dacă vă bucurați de modul 120Hz, probabil că nu veți observa creșterea capacității bateriei (4352 mAh), dar dacă doar reveniți la 60Hz standard, veți fi surprins. „Max” nu este doar cel mai tenace iPhone din istorie, ci, în general, unul dintre cele mai longevive gadget-uri de pe piață. Două zile fără reîncărcare este ușor pentru el (dar numai în modul 60-Hz, desigur). Merită menționat ceva despre procesorul Apple A15 Bionic extrem de productiv, 6 GB RAM și alte lucruri mărunte? Credem că tu însuți ai înțeles totul.
Ce modificare este suficientă? În general, 128 GB ar trebui să fie suficienți, dar cumpărați versiunea pe care o vă puteți permite. 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *